Спортски дан ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
уторак, 14 јун 2016 22:05

linija2

У петак, 20. маја је у Брежђу одржан спортски дан. Активности  и мечеви на отвореном су имали елементе спортова на води због кишног дана који је покушао да поквари добро расположење и спортски дух.

Пре фудбала и рукомета и других надметања, одржан је пријатељски шаховски меч на 4 табле између ученика који похађају школу у Брежђу и њихових вршњака који уче у Рајковићу. Интересовање је било велико! То се види по броју кибицера. Атмосфера је била узаврела али права шаховска. Брежђани су повели са 2 0 победама  Муштерића и Шујдовића на прве 2 табле. Ипак на трећој табли Бојан Миливојевић по свој прилици најбољи играч екипе Рајковић побеђује једину девојчицу, Ивану Ивановић  и смањује на 2 1. Свим учесницима су подељене прикладне награде у виду шаховских часописа и књига. По завршетку меча неки су се задржали да одиграју још по неку пријатељску партију а неки су повуклу своје прве шаховске потезе.

Након шаковских мечева, а спортски терен су изашли дечаци и одиграли фудбалску утакмицу. Победичка екипа издвојеног одељења из Брежђа, одељење 82, савладала је екипу  81,  изРајковића резултатом 9:5.

Девојчице су одиграле рукоментну утакмицу која је због јаке кише прекинута. На прекиду утакмице, девојчице 8су водиле са резултатом 6:1.

            Дуго планирани и због временских прилика одлаган спортски дан ипак се завршио кишом која није утицала на сјајно расположење и позитивну атмосфера која је владала овог дана у Брежђу.  

 

linija2

Последње ажурирано уторак, 14 јун 2016 22:15