Једнаки услови за образовање деце у Србији ПДФ Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 11
ЛошеНајбоље 

Премијер Александар Вучић, министар просвете Срђан Вербић и министар омладине и спорта Вања Удовичић, посетили сунашу школу 20.03.2016. године, поводом почетка радова на санацији и адаптацији школе у вредности од 25,8 милиона динара, уз поруку да је циљ обнове школа у Србији да се свој деци обезбеде једнаки услови за образовање.

http://www.mpn.gov.rs/jednaki-uslovi-za-obrazovanje-dece-u-srbiji/

Овим пројектом предвиђено је да се замени део крова, промене подови, столарија, изради термофасада, направе три кабинета, изградња просторија за физичку наставу и ваншколске активности. Школа ће такође добити боље санитарне чворове. Извођач радова је предузеће ,,KompresorING“, ДОО Ваљево.

Нашу школу похађа 106 ђака, а са још осам издвојених одељења броји укупно 242 ђака, 22 одељења и 32 наставника. Директорка школе, Олга Петровић, је додала да се нада да ће нам неко помоћи и за набавку потребне опреме.

Овом приликом, премијер је школи поклонио књигу  књигу "Словољубље", а министар Удовичић је на дар донео лопте.Директорка школе Олга Петровић поклонила је премијеру слику, књигу и домаће производе из мионичког краја.

linija2

 

 

Анкета

Коју средњу школу желите да упишете?
 

Who's Online

Имамо 3 гостију на мрежи